top of page
Dr Grandel himself

Dr. Grandel - productlijnen

Dr. Grandel heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het fabriceren en op het hoogste niveau ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsformules.

 

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus dr. Felix Grandel, die al in 1935 onderzoek deed naar de werking van de tarwekiem en vitamine E en daarmee de weg vrijmaakte voor uiterst werkzame en irritatievrije natuurcosmetica.  Dr. Felix Grandel slaagde erin een doorbraak tot stand te brengen met de ontwikkeling van epigran (concentraat van werkstoffen uit tarwekiemen en plantaardige enzymen.) Bij voorkeur haalt Dr. Grandel zijn grond- en werkstoffen uit de natuur.

 

De cosmetica wordt onder net zulke strenge voorschriften geproduceerd als geneesmiddelen. Door nauwgezette toepassingen van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. De producten worden huidklinisch getest. Niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen in nauwe samenwerking met toonaangevende dermatologen.

Zie hieronder links naar de verschillende productlijnen van Dr. Grandel.

Ampullen galore
bottom of page