top of page

Over mij...

Judit Zweepe
Judit voor dr Grandel lichtreclame

Mijn naam is Judit en ik ben trotse eigenaar van Schoonheidsstudio The Beauty Case in Almere-Hout (Vogelhorst).

 

Bij The Beauty Case bied ik je een stuk ontspanning en rust in de stressvolle, hectische wereld van vandaag. Omdat ik jarenlang werkzaam ben geweest in het bedrijfsleven kan ik daar wel over meepraten. Deze hectiek heeft mij doen besluiten het bedrijfsleven vaarwel te zeggen en iets te gaan doen waar ik heel blij van word. Het schoonheidsvak is voor mij het mooiste wat er bestaat en passie, professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop.

Kom je voor een heerlijke gezichtsbehandeling met fantastische producten, heerlijke subtiele geuren en een relaxte sfeer, dan ben je hier op het juiste adres. Ik werk met een op maat gemaakt behandelings- en verzorgingsprogramma en neem de tijd voor een kennismakingsgesprek en een huidanalyse en er is altijd alle ruimte om vragen te stellen. Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor diverse kleinere behandelingen.

Mijn enthousiasme voor dit geweldige vak is heel groot. Het mooie is dat ik nog elke dag nieuwe dingen leer en ik zal mij in de toekomst graag nog meer verdiepen in allerlei andere behandelingen zodat ik nog meer voor jou en je huid kan betekenen.

Wil je een afspraak maken dan kun je die zelf inplannen in de online agenda of je kunt contact met me opnemen.

Ik zie je graag in The Beauty Case!

bottom of page