top of page
  • Foto van schrijverJudit

De 2023 Dr Grandel Adventskalender is er weer!

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

Op zoek naar een mooi cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Of ga je voor het prijsvoordeel van al die ampullen achter de 25 raampjes?

Hoe dan ook, wil je jezelf - of iemand anders - verwennen met een stralende huid in de feestmaand? Dan is de Beauty Stars adventskalender iets voor jou! Deze kalender bevat 24 ampullen met werkstofconcentraten die je gezicht een boost geven. Elke ampul heeft een andere werking, van hydrateren tot verstevigen, van kalmeren tot verhelderen. Zo kun je elke dag een andere ampul gebruiken, afhankelijk van je huidbehoefte en je stemming.


Beauty Stars zijn klaar voor hun grote entree. Unieke texturen, de meest kostbare ingrediënten en een prachtige variëteit aan kleuren zorgen voor onvergetelijke feel-good-momenten.


Betoverende Beauty Stars die je huid laten stralen zijn verborgen achter de 24 deurtjes van de adventskalender. Laat je elke dag verrassen door een nieuw cadeautje voor je huid en tel af naar de kerst met Beauty Stars!


Ampullen aanbrengen

  1. Reinig het gezicht grondig om onzuiverheden te verwijderen.

  2. Tik zachtjes op het puntje van de ampul zodat alle inhoud naar beneden druppelt.

  3. Wikkel een tissue of doek om het puntje van de ampul en breek het voorzichtig af.

  4. Breng de inhoud aan op het gezicht, de hals en het decolleté en laat de vloeistof volledig in de huid trekken.

  5. Breng daarna een vochtinbrengende crème aan.

Bekijk de video als je toch niet helemaal zeker bent:

 
De kalender is te koop in de salon. Neem alsjeblieft even contact op als je meer informatie wilt of er eentje wilt kopen. 😉

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page