top of page
Yoga Practice

PHYRIS – Fase 2 – ACTIVEREN met Somi's

Het verzorgingsconcept van PHYRIS in 3 fasen: reinigen – activeren – verzorgen.Het gebruik van somi is essentieel voor het Phyris zorgconcept. Het heeft een activerend effect op de huidfunctie en kan op elk moment individueel worden aangepast.

new_launch_phyris_somi_series_1620530713_b5b69d30_progressive.jpg

Termasomi activeert het opnamevermogen van de huid; Sensisomi de tolerantie en Ultrasomi de vitaliteit. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op de volgende verzorging.

TERMASOMI

(Original)

Ongeveer 15 jaar geleden zijn Italiaanse wetenschappers van de universiteit van Padua erin geslaagd om liposomen te ontwikkelen en deze als werkzame stoffen in hoogactieve verzorgingsproducten te integreren.

 

Mineralen en sporenelementen uit thermaal water activeren alle celfuncties van de huid. Het verbetert het vochtgehalte van de huid en activeert het vermogen van de huid om stoffen uit de latere verzorging op te nemen Bovendien functioneert het als een bron van verjonging.

Termasomi 1.png

SENSISOMI

(Voor de gevoelige huid)

Verzachtend en anti-stresserend met diepzee-elementen die het immuunsysteem van de gevoelige huid activeert. Balancerende en stabiliserende werking en bevordert de huidtolerantie. Roodheid en irritaties worden verzacht. Make-up wordt beter verdragen. Breng daarom altijd voor de aansluitende verzorging aan. Vrij van emulgatoren, geur-, kleur- en conserveringsmiddelen en microplastics.

Sensisomi 1.png

ULTRASOMI

(Voor de veeleisende huid)

is een celactiveringsoplossing met active zuurstof die de vitaliteit van de huid verbetert. Nieuwe huidcellen worden opgebouwd en stimuleren het huidregeneratieproces. Ook hier geldt: vrij van emulgatoren, geur-, kleur- en conserveringsmiddelen en microplastics én breng vóór de aansluitende verzorging aan.

Ultrasomi 1.png
bottom of page