top of page
  • Foto van schrijverJudit

Ontdek onze nieuwe "Kennismakingsbehandeling"

Ontdek onze "Kennismakingsbehandeling" bij Schoonheidsstudio The Beauty Case in Almere!


Bij Schoonheidsstudio The Beauty Case begrijpen we het belang van een goede start voor jouw huidverzorging. Daarom introduceren we onze "Kennismakingsbehandeling" voor nieuwe cliënten. Dit is geen gewone behandeling; het is een complete ervaring die begint met een grondige intake en huidanalyse.

Wat mag je verwachten tijdens deze kennismakingsbehandeling?

  1. Persoonlijke Intake: We beginnen met een gesprek waarin we jouw huidwensen bespreken en de verschillende mogelijkheden bekijken. We richten ons op in- en externe factoren die invloed hebben op jouw huid, zoals leeftijd, milieu, hormonen, persoonlijke levensstijl, stress en weersinvloeden.

  2. Professionele Huidanalyse: Na de intake voeren we een grondige analyse van jouw huid uit. We beoordelen de elasticiteit, pigmentschade, rimpels en onzuiverheden om een compleet beeld van jouw huidstatus te krijgen.

  3. Behandelplan op Maat: Gebaseerd op de intake en huidanalyse, stellen we een persoonlijk behandelplan op dat perfect aansluit bij jouw doelen en huidtype. Deze behandeling is inclusief een advies voor duurzame en verantwoorde thuisverzorging.

  4. Huidverzorging en Ontspanning: Je kunt heerlijk ontspannen in onze behandelstoel terwijl we starten met de huidreiniging en de behandeling volgens jouw behandelplan.

De "Kennismakingsbehandeling" is exclusief beschikbaar voor jouw eerste bezoek aan onze salon. Vervolgbehandelingen worden gepland op basis van jouw unieke behandelplan.


Wat mag je verwachten als resultaat?

Onze "Kennismakingsbehandeling" is de eerste stap naar een gezondere, stralende huid. We streven naar verbetering, verjonging, ontspanning en herstel. We geloven dat een gezonde huid een stralende huid is.


Wist je dat een behandeling zonder passende thuisverzorging uiteindelijk slechts 30% huidverbetering oplevert? We willen samen met jou voor de volle 100% gaan. Dagelijkse thuisverzorging met geschikte producten is de sleutel tot de overige 70% huidverbetering.

Dr. Grandel biedt voor elke huidwens en huidconditie geschikte thuisverzorgingsproducten. Met onze expertise en passie adviseren we je graag om de juiste producten te vinden waar je echt blij van wordt.


Neem vandaag nog contact met ons op om jouw "Kennismakingsbehandeling" te boeken en samen op weg te gaan naar een stralende, gezonde huid!

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page