top of page
  • juditzweepe

Skincare voor de beste resultaten: Waarom producten bij schoonheidsspecialisten de way-to-go zijn.

Als het gaat om het assortiment huidverzorgingsproducten, is de keuze enorm. De cosmeticawereld ontwikkelt zich en er komen voortdurend nieuwe producten op de markt die stuk voor stuk beter zouden zijn. Als consument besteden we steeds meer aandacht aan onze huid en doen we ons best er zo goed mogelijk uit te zien. Maar ja, welk potje kies jij als je de winkel staat? Ga je naar de drogist, parfumerie of wellicht de apotheek voor je skincare producten? Blijf je bij je bij je oude vertrouwde merk, omdat je het al jaren gebruikt of ga je voor de aanbiedingen en gebruik je elke maand weer wat anders?


Natuurlijk kun je ook terecht bij een schoonheidssalon voor huidverzorgingsproducten. Bovendien krijg je er tevens gratis en passend huidadvies bij en een goede uitleg over het gebruik van deze producten.


Maar wat is nu het verschil tussen de producten van de drogist, parfumerie of apotheek en de producten van de schoonheidssalon?


Skincare producten verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten bevatten significant meer werkzame stoffen dan producten die bij drogist, apotheek of parfumerie verkrijgbaar zijn. Dit komt door verschillende redenen:

  • Hogere kwaliteit grondstoffen: Schoonheidsspecialisten richten zich op producten van hoge kwaliteit met krachtige en effectieve werkzame stoffen. Deze producten bevatten vaak de nieuwste en meest geavanceerde formuleringen, die niet beschikbaar zijn bij drogisterijen en parfumerieën.

  • Intensieve onderzoek en ontwikkeling: Schoonheidsspecialisten werken samen met toonaangevende wetenschappers en laboratoria om producten te ontwikkelen die de meest uitdagende huidproblemen aanpakken. Dit leidt tot producten met hogere concentraties van krachtige werkzame stoffen. Zie Dr Grandel productlijnen voor meer details.

  • Gericht op specifieke huidproblemen: Schoonheidsspecialisten bieden productlijnen aan die specifiek gericht zijn op specifieke huidproblemen, zoals rimpels, vermoeide huid, en acne. Deze producten bevatten vaak hogere concentraties van actieve ingrediënten die gericht zijn op deze specifieke problemen.

  • Verkoop door opgeleide professionals: Schoonheidsspecialisten zijn opgeleid om klanten te begeleiden bij het vinden van de juiste producten voor hun huid. Ze bieden specifieke producten aan voor verschillende huidtypes en huidproblemen en geven deskundig advies over de beste producten voor de huid van de klant.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar producten die verkrijgbaar zijn bij schoonheidsspecialisten bevatten vaak significant meer werkzame stoffen dan producten die bij drogisterijen en parfumerieën verkrijgbaar zijn, vanwege de hogere kwaliteit grondstoffen, intensieve onderzoek en ontwikkeling, gerichtheid op specifieke huidproblemen en verkoop door opgeleide professionals.


Een voorbeeld hiervan is het merk Dr Grandel. Dit merk heeft meerdere productlijnen en staat bekend om haar hoge concentratie werkzame stoffen en is verkrijgbaar bij mij in de salon.Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page